O nama

O namaABV SISTEM je savremeni poslovni sistem sa sjedištem u Trebinju, i skladištima u Trebinju i Sarajevu. Naši jasno postavljeni ciljevi stalno podstiču razvoj kreativnosti, brigu o visokom kvalitetu u radu, stabilnim finansijama i pravoj orijentaciji u našem prodajnom asortimanu.
ABV SISTEM se trudi da u svakom momentu svoj rad, znanje i kreativnost usmjeri ka tržištu i odgovori prefinjenoj kreativnoj mašti arhitekata.

Osnova poslovanja ABV SISTEM-a je ponuda materijala i opremanje enterijera spuštenim plafonima i rasvjetom, pri čemu dominiramo kvalitetom ponuđenih materijala i visokom profesionalnošću izrade. Takodje u našoj ponudi imamo i veliki izbor podnih obloga parketa i laminate kao i ostalih elemenata za uređenje enterijera.

Rasvjeta je jedan od od najvažnijih elemenata u uređenju prostora i ABV SISTEM joj posvećuje maksimalnu pažnju. Vrhunska rasvjetna tijela iz našeg programa su projektovana tako da u potpunosti ispune sve zahtjeve korisnika.

ABV SISTEM je ovlašćeni distributer firme BOHOR iz Užica, jednog od vodećih proizvodjača metalnih konstrukcija za spuštene plafone i pregradne zidove, metalnih plafona i rasvjetnih elemenata. Osim prodaje proizvoda iz programa BOHOR, ABV SISTEM se oslanja na njihovo bogato dugogodišnje iskustvo u procesu montaže i ugradnje. Takođe u svom skladištu ABV  SISTEM posjeduje stalne zalihe AMF mineralnih plafona, rasvjetnih tijela i aluminijskih plafonskih sistema ATENA (ITALIJA), pregradnih i plafonskih gips ploča KNAUF, izolacijske materijale KNAUF INSULATION, rasvjetna tijela EGLO, BUCK, MODUS i LIRA LIGHTING kao i veliki izbor parketa i laminata.

Cijenimo Vašu odluku da postanete naš poslovni partner.